Monday, September 6, 2010

Ja kolime uuesti.

Hiinurid ei mõista meid, meie ei mõista neid. Lähme uude kohta elama jälle, saabki pininast natukeseks ajaks eemale. Kahju iseenesest..

Kolime natukeseks ajaks Orwell street'ile. Netti seal küll ei ole (aga meile jääb alati kodune Mäkk), see eest on oma tuba ja kööginurk ja EI OLE hiinlasi. Asi pole selles et me juba rassistlikuks muutunud oleksime, aga tahaks om eraldi kohta:D

Hetkel istuvad meil veel Anni ja Birks kes ka Sydneysse jõudnud on. Vaatame töökoht ja elamist ja muljetame niisama :).

Eile Juan Pedro/Pavlo tegi kooki kõigile. Nii armas. Tõi meile ka, hea oli :).

Mannul pidi olema täna hommikul kell 10 intervjuu. Okei, kumbki meist äratust ei kuulnud ja tõusin natuke liiga hilja. Kuna teatavasti padjanägu on Mannul iga hommik peas, siis helistas, et "korteriga on probleeme ja kas oleks võimalik hiljem tulla". Sai hiljem. Kell 12 siis hoopis ja intervjuu kestis max 10 min. Polndki see tegelikult päris intervjuu, sest CV antakse alles edasi ülemustele ja nendega on siis näost näkku jutuajamine kui sobilikuks osutud.  (Uuendus: miks hommikul äratust ei kuulnud, mõlemal olid äratused nullilähedaseks läinud:S heli peaaegu polnudki.)

Kuna Mannul oli hommikul 2 vaba tundi sest intervjuu lükkus edasi:D sis sai Juan Pedro/Pavloga juttu puhutud. Rääkisime maast ja ilmast, hommik sisustatud. Liisu magas ju hambad laiali.  

Aga täna pakime siis kodinad kokku,et homme 11ks läind oleksime.

No comments:

Post a Comment