Monday, February 7, 2011

Lähme välja ka ? Endast välja v?


Lennujaam. Mitu h vajalikust ajast varem kohal, et netti minna ja Londonis hostel bookida. Tehtud. Järjekorda. No ei tea kas oleme ikka õiges järjekorras. Lähme teise. Jaa, meie lennu number ja puha. Seisame. Seisame veel. Meie ette jäänud ainult u 15 in. No ei tea. Pool h lennuni jäänud. Asi imelik.

Meie ees olev neiu ütleb, et lennuk on täis. Eile olevat mingi lend tühistatud ja nüüd eilse lennu inimesed läksid tänase lennuga. Mis sa ikka muud teed, kui naerad omaette jälle. Meiega ju juhtub alati..
Aga ega see kõik veel pole.
Me enne targad tegime self check-in'i. No masinas ja omapäi. Jaaa. Targad.
Olime küll targad. Meil oli lennukis koht olemas :D. Asi naljast kaugel. Onu leti taga ütleb, et me magasime lennu siis lihtsalt maha. Nüüd vaja uus pilet osta. Teised, kes lennule ei saanud, viidakse hotelli. Ootasime siis natuke veel, kuni onu meiega tegeleb, kuna meil pidi olema „more complicated situation“. Kui lõpuks talle oma passid andsime, saime kiirelt vastu uue bookingu homsele lennule ja ütles veel et oodake teistega koos, varsti viiakse teid hotelli.

Pandi kõik me 10-15 in minibussidesse ja viidi hotelli. Me ju polegi veel Austraalias hotellis olnud... Püüdsime ennast hotelli ette jõudes vaos hoida ja üritasime mitte suu lahti vaadata. Nii kui toateenidaja tagant uks kinni läks, tegime me Anniga väike kilje ja hüppasime voodisse. Mõnuuuuuuuuuuuuus:D. No igal halval asjal on meie jaoks alati ka hea külg olnud. Oleme ilusas hotellis, kuigi Londonis ei näe midagi.


Samas vaja veel homme lennule jõuda, nii et ei tasu veel hõisata :D.

Sidelõpp.

No comments:

Post a Comment