Wednesday, February 2, 2011

Koos oleme nüüd läbi käinud Blue Mountainsi, Canberra ja suundume Melbourne poole. B M veetsime terve päeva. Sõitsime gondlitega 300m kõrgusel mägede vahel ja kokkuvõttes oli päev küll kohutavalt palav aga väga mõnus, sest seltskond oli ju jälle koos.

Canberra erilisi elamusi ei tekitanud. Käisime rahvusmuuseumis ja töllasime niisama linnas natukene.  Sama kiirelt olime sealt ka läinud. Ööseks kolisime tasuta karavaniparki, kus kell 11 öösel keetsime veel makarone ja lõime telgi ülesse.
Hommikul pool 7 üles ja plaanipäraselt pidime 3-4h pärast Melbournes olema. Aga otseloomulikult tuleb meie teele takistusi. Pool h saime sõita ja ees ootas meid teesulg. Läheduses olevat tulekahju olnud ja nüüd peame ootama kuni tee lahti tehakse.
Potid-pannid välja : Janno keetis mannaputru, Jule tegi kohvivee ja Sascha meisterdas duši. Mida veel elult tahta. Passisime tunni, passisime 2. Kell 12 jäin mina autos magama niiet  täpselt ei teagi mis kell minema sealt saime. Kell 3 olime teel igatahes juba. Tuli väike kaar sisse teha aga hetkel oleme seal maal et Melbourneni natuke üle 100 km.

No comments:

Post a Comment