Saturday, October 16, 2010

Uus elukoht


Algas kõik sellega, et hommikul kui üles ärkasime, et koristama asuda, oli tädi juba kõik ise ära teind ja meil jäi üle ainult oma hommikusööki nautida. Panime oma kodinad jälle autosse, grupikalli pubi omanikega ja suundusime Stanthorpe. Soovitati meile, et minge workforce büroosse, et nemad oskavad aidata tööd leida. Sealt oli nii palju abi, et tööd hakkab kogunema võibolla järgmise nädala jooksul ja anname teile teada. Samuti saime ära täita mõned complaint letters'id meie eelnevate hostelite kohta. Kirjutasime üles kõik jama mis meile tehtud on :D. Mõte selles, et üritatakse neid hosteleid kinni panna.

Tööbüroost lahkusime, läksime Woolsworthi toidukasse ja plaanisime öö autos veeta, kuna rahad läbi. Seal leidsime stendi pealt kuulutuse, et otsitakse backpackereid farmi tööle. Anni siis helistas neile.

Tulemus on see, et saame tasuta ööbida karavanis, kuni tööle saame. Töö peaks algama järgmine nädal, sest praegu ilmad väga halvad ja niivõinaa on hetkel nädalavahetus ja mitte tööpäev.

Teekond karavanide juurde oli..huvitav. Kell oli u 9, väljas pime. Vihma sadas nii ulmeliselt palju, et sõita peaaegu ei näinudki. Tee peale oli ka suuremat sorti puu langend. Muidugi sõitsime me alguses õigest teeotsast mööda ja nii me poole h tripi asemel sõitsimegi kokku ~2h. Mitmeid olukordi oli, kus meil tagaistujatel süda seisma pidi jääma kui auto suurte veeloikude tõttu vingerdama hakkas. Aga ellu jäime jällegi.

Öö karavanis... Jõhkralt külm oli. Meie aken loperdas koguaeg kinni-lahti ja tunne oli selline nagu oleks terve keha jääs. Tekki mul ka pmst pole niiet selga läks kolm paari riideid ja 2 paari sokke + peale Anni tekk kus all me kahekesi magasime. Esimene öö edukalt üle elatud. Magamiskotti osta enne uut nädalat ei saa, sest kõik kohad kinni lihtsalt:D.

Leviauke on ka palju niiet helistada tahame, siis peab õigesse kohta sattuma.

Ootame nüüd tööaega. Karavani pargi omanikud on ka Euroopast, mees Hollandist, naine Tšehhist - EUROOPA! Austraallased on meid ainult lohku tõmmanud. Inimesi hakkab ka sinna järjest juurde tulema: Liisu Sydneyst, B&A sõber Janno Perthist + inimesi mujalt. Tore :)



No comments:

Post a Comment