Wednesday, October 6, 2010

Sydney


Tervitused Sydnyest. .
pole endas märku andnud, aga olen endiselt elus ja terve.  Alustasin hommikut Jaapani köögist kaasa ostetud kanasalatiga ja üritasin pulkadega süüüa. . olin edukam kui riiisi pulkadega süüües. Olin tubli ja pesin pesu.  Mannu mulle ikka mainib vahepeal, et võiks endast ka siiia märku anda siis otsutasin rmtukogu  tasuta interneti kasutama tullla.
Kuna eelmine nädal avati siiis lõpuks ametlikult Bavarian Chastwoodis ( tööle minek võtab mul aega iga hommik vähemalt 45 min ( kahe rongiga) parematel päevadel aga läheb 2,5 tundi: kui avastad hommikul,et rongijaam on nädalavahetuseks suletud. hooldustöööd !!! ) siis olin tubli ja rabasin hoolega tööd.
Üks vaba päev oli, aga siis sadas ka kenasti vihma, et plaan Manlyle minna vajus ära. Töö juurest siis nii palju, et seltskond on väga rahvusvahelie. . saksamaalt, prantsusmaalt, jaapanist, brasiiliast, portugalist, ausssid ja eile
kui tööle läksin oli üks uus neiu seal. . tuli välja et soomlane, kes on ühe vahetusaasta eestis õppinud, seega on mul võimalik nüüd töö juures Eesti keeles ka rääkida. :) 
Kuna eelmine nädal oli enamus meist koguaeg tööl, siis see nädal on vabu päevi pisut rohkem. Eile käisime siis jalutamas Botaanikaaias ja Harbour Bridge juures. Uueks lemmikuks on saanud papagoid, kes teevad kolm korda ebameeldivamat häält kui varesed ning sellega magusat und rikuvad.
Kuna kõik teised inimesed on siin nii tublid , käivad igapäev jooksmas ja sportimas siiis peaks ennast ka kätte võtma ja jooksma vedama :D Rein on tubli. juba kaks korda käinud. lubasin, et lähen siis ka temaga, aga esialgu teda ainult pildistama :D
Peale pikki tööpäev on saanud Kings Crosssi ja CBD ööelu ka nautida.. .igav ei hakka :)
AHJAAAA  kella keerati meil ka, et nüüd on siis ajavahe Eestiga 8 h. . .mitte nii meeldiv.
Mis saab edasi ? Hetkel  on siis tekkinud sellised plaanid, et kuueks kuuks ikka ühe töökoha peale ei jää ja liigun teistele järgi. Kui Mannu&Birks&Anni kindla tasuva töökoha leiavad siis pakin asjad kokku ja asun põhja poole teele.
Uuurisin väheke pileteid ja asju ka, bussisõit Sydnyst Bundabergi on 27 h. . . lennukiga saab isegi odavamalt Brisbane ja sealt 6 h bussisõitu edasi. . . .tundub ahvatlevam. :)

Suvi algab novembris, see tähendab seda, et iga päevaga hakkkavad ilmad üha mõnusamaks minema ja sel pühapäeval  avaneb siis võimalus äkki ka Manlyl ära käia.

Täna naudin oma vaba päeva vee, vb lähen vaatan Bondile. .  Homme/ülehomme veedan 11 h tööl ja siiis laupäeva õhtu naudin ka tööelu. .

Ja muidugi, oktoober alles hakkas aga JUBA on jõulukaunistused kaubanduskeskustes. :D
Olen nüüd veetnud 1,5 h kvaliteetses internetiühenduses, mis lõpuks ikkagi sõber oli ja jutu üles laadis.

Kall kall
Liisu
Hommikusöök



Katusel käime vahest.

2 comments:

  1. Vaatan, et sul läheb ikka natsa paremini kui Mannul. Keskkond tundub vähemalt kobe, ja ega see hommikusöökki kehvade killast ole. Edu siis!
    Ja anna endast vähe rohkem märku. Mamps ei taha sinust suurt midagi rääkida või õigemini ei anna nii head ülevaadet kui otse tegelastelt endalt.

    Sau ja musi- kalli ka.
    PS! Henri Mattiasel tuli möödunud neljaäeval esimene piimakas ära!Ja nüüd juba uus h asemel

    ReplyDelete
  2. Ja need papagoid, need on ikka tunduvalt ilusamad kui mingid varesed.....Sul vist ei ole varesepesa räästakastis olnud, et siin võrdlema tuled.

    ReplyDelete