Sunday, January 2, 2011

Head uut!

 motelli esine

Peale pikki kaklusi ja tülisi, läksin Pille ja Andreasega Toowombasse, ~160 km. Tegelikult ei jõudnud sinnagi, leppisime Warwickiga (mingi ~60km). Teised jäid Stanthorpe aastat vastu võtma.
Pool 10 olime siis kohal ja võtsime omale motelli toa. 11 ajal liikusime välja pubisid otsima, sest ööklubisid ei pidavat seal olema. Üles löödud ja Andrease vaimustav fotosessioon läbitud, leidsime esimese koha - karaokepidu. Seal olime ühe rummikoksi jagu ja uut otsima läksimegi. Leidsime parema koha, noorem generatsioon. 5,4,3,2,1 lugemine ja HAPPYNEWYEAR!!! möödusid minul wc's või baarileti taga. Päris kindel pole, mis kell esimesest kohast väljusin. Igatahes kui mina olin Andreasele ja endale joogi võtnud, tuli paarike ja ütles et uus aasta käes. No mis seal ikka, Head Uut Aastat siis!
Peoga jäin rahule ja väga hea meel oli, et natukeseks Stanthorpest ära sain.Viimasel ajal võib pinget õhus lausa lõigata. Aga uus aasta käes, inimesed on jälle ilusad ja head.
Peale pidu kohustuslik Mäki tiir jälle ja motelli burksi õgima. Maitses hea ja peale kõhutäit avastas Andreas, et meil ju bassein siin ka. Siis oli vaja muidugi riietega sisse ronida kohe. Hommikul ka, aga siis juba illma kleidita. Kella 8ks tellisime hommikusöögi. Pille oli kõige aktiivsem ja nii me Andreasega mõlemad lebotasime ja saime omale hommikusöögi voodis. Aitäh Pille:) Sõin saia ka nagu austraallased, ilma koorikuta (kooriku sõin siiski hiljem järgi). Minu mini voodi oli karavani omast kordades parem, ei tea mis veel PilleAndrease kingsize olla võis..
Ei tulnud küll Eestis ette kujutatud uusaasta veetmist rannas ja välipeol möllutades, aga kõik läks siiski edukalt.
Pillekaga
Pille ja Andreas
peale pidu Mäkk
breakfast in bed

No comments:

Post a Comment