Tuesday, August 31, 2010

OooOoo pilukad !

Vahetasime elukohta nüüd. Elame korteris, kus 75% on pilukad. Arvestuste järgi peaks olema korteris 9 inimest:D Aga võibollla Mannu ütles lihtsalt ühele pilule mitu korda tere. Nad ju kõik ühte nägu. .

Aga tööpõllult siis. Liisu läheb varsti õppima, kuidas olla hea klienditeenindaja ;). Hakkab töötama siis Saksa pubis/restoranis - Bavarian Bier cafe. Mannu siiani otsib alles. Reaalselt võiks Mannu ju kodus ka istuda.. :D Teeks süüa ja koristaks jne.. :D.

Tuba on meil siin siis 3 peale. Internetti Mannu muidugi järjekrodselt ei saand.. Avastasime veel et toanaaber (jah, ikka pilukas) on vist usklik.. Mitte et meil nende vastu mdiagi oleks:D lihtsalt, võibolla saab temal meist villand. A pole hullu, elu on selline. Üks tekk on ka kadunud. Mannu peab vist paljalt magama. Jajajaa, uneaeg tuleb siis tõmbame pilule kohe kõne peale ja lööme korra majja. Mees ja naine on omanikud siin. Naise jutust veel saad aru aga no mees... mmm.. :D pilu ingliskeel on ikka võimas!


Eile käisime veel Raidoga väljas õhtul. Kolisime ju ära nüüd sealt kandist. Rein pakkis ka kotid kokku ja läks minema. Võtsime siis kolmekesi veel viimast. Raido käis poes, tõi natuke kraami ja käisime korra Sugarmillist ka läbi. Väiksed tantsud, värgid. Mannu sai pikalt jutule ühe kohalikuga, kes oli väga tore ja sõbralik, aga numbreid muidugi ei vahetand sest Mannu kadus enne ära jällegi:D. Kogemata. Tuli isu koju minna. Sai öösel 2st siis veel emade-isade-meestega pikad ju´tud maha peetud. Raido kukkus toas kohe ära, meil muidugi und ei tulnd. Läksime välja pilte tegema (salastatud kraam peamiselt), öösärki loomulikult ei viitsind ära vahetada ja tõmbasime püksid jalga lihtsalt ja muidu pähe kohustuslikud Eesti mütsid:D. Oli lõbus ütleme nii.. :D


aaga olgu. pmst kõik räägitud. töökoht 50% olemas, elukoht ka, dokumendid korras. oleme järjel omadega :)

kall-kall

No comments:

Post a Comment